18 svar

 1. Heidi
  2. oktober 2018

  Hej.
  Først og fremmest tak for inspiration. 🙂 Jeg skal til Colombia i januar, jeg har 1 måned, og er lidt nysgerrig angående transport. Kom I rundt med bus? fly? Umiddelbart ser det ud til at der er langt imellem de forskellige byer/destinationer. Hvad var den længste tur I var ude på?

  vh. Heidi

  Svar

  • Backpackerne
   10. oktober 2018

   Hej Heidi. Ja vi kom rundt med bus, hvilket er langt det mest normale i Colombia(og resten af Latinamerika). Vi kan ikke lige på stående fod huske hvor lang den længste tur var, men det har nok været omkring 10 timer. Vi har tidligere i bl.a. Argentina og Chile været på over 24 timer lange busture. Lige netop Colombia har dog nogle relativt billige indenrigsfly, så hvis du ikke er vild med tanken om busser, så er der en mulighed der 🙂

   Svar

 2. Signi
  4. juli 2018

  Det var lige hvad jeg havde brug for, tusind tak! Er lige landet i Bogotá!!

  Svar

  • Backpackerne
   5. juli 2018

   Nyd det! Colombia er et fantastisk land 🙂

   Svar

 3. Karoline
  16. juni 2018

  Hej Mads og Camilla,
  jeg kan se at I får mange henvendelser, men håber at I har tid til at svare alligevel.
  Sagen er den at min søster og jeg planlægger en rejse til Sydamerika. Vi vil være afsted i 6 uger. Jeg har selv været i Argentina som udvekslingsstudent, og har derfor “familie” og venner i Tucumán, som vi skal besøge. Vi vil dog gerne til 1-2 andre lande også, da jeg allerede har været i store dele af det sydlige og nordlige Argentina. Hvilke lande og seværdigheder kan I anbefale? Vi vil helst ikke skulle stresse rundt, og helst ikke noget alt for turistet. Vi er villige til busser og fly, så landene behøver ikke grænse op til Argentina.
  Mvh. Karoline

  Svar

  • Backpackerne
   17. juni 2018

   Hej Karoline,
   Som udgangspunkt vil vi jo egentlig anbefale alle lande i Sydamerika, men hvis I ikke er til det mest turistede, så vil vi nok fraråde jer Sydperu. Brasilien er et dejligt land, specielt området omkring Pantanal og Iguazu er fantastisk. Det nordlige Brasilien er også fedt, hvor I fx kunne besøge Lencois Maranhenses. Colombia og Ecuador er også fede og ikke lige så turistede som fx Bolivia og Peru. Det sydlige Chile, fra Osorno og ned, er også meget naturskønt og ikke særligt turistet 🙂 Vi har skrevet om de fedeste oplevelser i de forskellige lande her på bloggen, så I kan få lidt inspiration der 🙂 I er velkomne til at stille alle de spørgsmål I vil 😉

   Svar

 4. Michell
  17. januar 2018

  Hej, jeg håber at det er okay at jeg skriver, og at i kan komme med nogle råd! 😀

  Jeg har nu fulgt siden her i et stykke tid, og undersøgt jeres forskellige rejser i Sydamerika!
  Sagen er den at min kammerat og jeg er blevet færdige med gymnasiet for et halvt års tiden siden, og vi tænke at det var på tide at vi kom ud og rejse. Lige nu har har vi forelsket os i planer om Sydamerika!
  Dog kan rejsen ikke vare mere end 2 måneder til 2måneder og 15 dage.
  Og vi har et hver især et budget på ca. 21.000-25.000.

  Drømmen var at vi kunne besøge Peru, Colombia, Bolivia og Brasillien, men jeg har læst mig frem til at dette måske ikke er en så god ide, da man vil ende med at bruge det meste af tiden med transport..

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre hvad jeres tanker er? Er denne rejse mulig på 2,5 måned med sådan et budget, eller bør man hellere besøge 2 lande?

  I så fald, hvilke 2 i Sydamerika?

  Håber at i kan hjælpe os!
  Mange hilsener, to unge drenge på 20 🙂

  Svar

  • Backpackerne
   22. januar 2018

   Hej Michell,
   Det lyder lidt presset med så få penge og kort tid. Det er bedre hvis i fokuserer på 2, måske 3, lande i stedet. Peru, Bolivia og Brasilien kunne være en god løsning. Chile og Argentina er rigtig fede lande, men de er også dyrere og der er langt mellem top attraktionerne i fx Argentina. Ecuador, Peru og Bolivia kunne også være en spændende løsning, men det hele kommer an på hvad i interesserer jer for. 🙂 Naturen er ihvertfald fed i alle sydamerikanske lande, men kulturen og maden osv. varierer meget 🙂

   Svar

 5. Signe
  27. december 2017

  Hej! Jeg skal selv til Mellem- og Sydamerika i 4 mdr. I den forbindelse har jeg været lidt i tvivl om hvad man gør med telefoni. Køber i taletidskort alt efter hvor I befinder jer henne i verden, eller bruger I bare det samme sim-kort abonnement som I bruger i Danmark?

  Svar

  • Backpackerne
   27. december 2017

   Hej Signe,
   Vi køber lokale simkort. I mellem- og Sydamerika har de fleste lande Claro, så det er en god ide at købe et simkort hos dem 🙂

   Svar

 6. Helena
  18. oktober 2017

  Kære Mads og Camilla,

  Jeg læser jeres blog med stor interesse og misundelse ikke mindst.
  WAUW, hvor har I bare besøgt nogle fantastiske steder, og hvor er I gode til at fortælle os andre om det. Jeg er helt vildt inspireret, men har svært ved at sortere i, hvordan jeg skal nå det hele, haha.

  Jeg har en udlængsel så stor, og havde egentlig planlagt en tur til Asien med en veninde, som desværre har måttet aflyse pga. graviditet. Jeg har dog tidligere rejst alene, og det skal ikke holde mig tilbage, at det kun er mig – jeg møder altid folk på vejen. Dog var Asien ikke øverst på min ønskeliste, så derfor kan jeg jo vende aflysningen til egen fordel. Jeg vil sindssygt gerne til Nordamerika (Mexico), Mellem- og Sydamerika – af flere omgange – for mit lærerjob gør det umuligt at rejse på andre tidspunkter end sommerferien. Derfor beder jeg jer om jeres bedste forslag til en rejse til dén del af verden.

  Her er kravene:
  – Jeg har fra 1. juli til 1. august
  – Jeg har et rejsebudget på cirka 15.000 kroner inkl. flybilletter
  – Jeg vil backpacke for ikke at slæbe på for meget
  – Jeg er vild med smukke byer, kulturelt liv med musik, museer, dans, lækker musik og mad, smukke bygningsværker, storslåede historiske steder, natur- og dyreliv
  – Jeg er IKKE strand-og-tanning-typen. Overhovedet. Det siger mig intet.
  – Jeg kan lide fart over feltet og er ikke (rigtig) bange for noget

  Hvad tænker I? Hvor skal jeg tage hen? Jeg er totalt åben for det hele, så kom med jeres bedste bud.

  På forhånd tak!

  Vh.
  Helena

  Svar

 7. Emma
  4. september 2017

  Hej,
  Jeg skal snart til Syd- og Mellemamerica og jeg ville bare spørge om, hvor meget spansk I kunne før I rejste? Har nemlig hørt at det er svært at bruge engelsk derhenne eftersom de ikke er særlig gode til det… Oplevede I problemer med at kommunikere med de lokale under jeres rejse?

  Svar

  • Backpackerne
   17. oktober 2017

   Hej Emma,
   Mads er rimelig god til spansk, så det var ikke et problem for os dernede, men det er sandt de er dårlige til engelsk mange steder, men det burde alligevel ikke være et kæmpe problem for dig. De fleste kan lidt basisengelsk og ellers så kommer man overraskende langt med håndtegn og lidt improvisering. Det er ikke noget du skal være nervøs for! 🙂

   Svar

 8. Pia
  12. august 2017

  Hej
  Der er et ret skønt billede af et vandfald fra Colombia. Hvor er det henne?

  Svar

  • Backpackerne
   12. august 2017

   Hej Pia,
   Vi er ikke helt med på hvilket vandfald du mener? Vi så nogle imponerende vandfald i Ecuador, som du kan finde navnene på her: https://www.backpackerne.dk/ecuador-rejsebudget/ 🙂

   Svar

   • Pia
    22. august 2017

    Hej igen
    Tak for svaret:-) Der ligger et billede under Colombia med et højt vandfald det var det jeg tænkte på (skal nemlig snart selv besøge Colombia).

    Svar

 9. Majbritt
  8. juni 2017

  Jeg vidst ikke lige hvor jeg skulle stille spørgsmålet så I får det her. Hvilket Sydamerikask land vil I anbefale man rejser til i juli måned hvis man gerne vil se fantastisk natur og besøg mindst en lækker storby?

  Svar

  • Backpackerne
   16. juni 2017

   Der er frit valg på alle hylder 😉
   Stort set alle sydamerikanske lande har fantastisk natur og mindst én lækker storby. Fx Brasilien med Rio og Iguacu-vandfaldene, Chile med Valparaiso og Torres del Paine, Ecuador med Galapagos og Quito, Colombia med Cartagena og Tayrona eller Argentina med Buenos Aires og Los Glaciares. Du kan ikke gå galt lige meget hvad du vælger, men husk at juli er vinter i Sydamerika. I Nordsydamerika mærker du det ikke som kulde, men i Patagonien er det bidende koldt i juli 😉

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilbage til toppen
mobil desktop