Hej! Vi er Mads & Camilla. Adventure rejsebloggere med en mission om at vise hvor billigt det kan være at rejse. Bliv hængende, så viser vi dig hvor realistisk det er at udforske verden!

 

Det hele startede tilbage i 2014 med hvad der skulle have været en 8 måneder lang tur til Asien, men som endte med en slem omgang rejsefeber, der endnu ikke er gået over.

Vi fandt hurtigt ud af, at det ikke behøver at være dyrt at rejse, og siden da har vi vandret, spist og fotograferet os gennem mere end 30 lande fordelt på 5 kontinenter – og vi har ingen planer om at stoppe. 

Siden vi startede som permanente rejsende, har vi oplevet og set mere end hvad vi tilsammen havde hidtil. Og listen med steder vi gerne vil til, vokser for hver dag vi udforsker vores egen utrolige planet.

Indtil videre har vi bl.a:

– Dykket Med Kæmpe Tyrehajer På Fiji

– Cruiset Rundt i Halong Bay for 120 kr.

Kælket Ned Ad En Rygende Vulkan i Nicaragua

– Ledt Efter Jaguarer i Pantanal, Brasilien

Fundet Paradis i Guatemalas Regnskov

Men det at rejse er meget mere en vilde oplevelser og røverhistorier. For os handler det om at komme ud af vores komfort zone, fordybe os i andre kulturer og prøve nye ting.

Verden er åben for dem med et åbent sind.

Siden vi startede vores rejse har vi lært utroligt mange nye ting. Både om de lande vi har besøgt, men måske endnu mere om vores eget lille land. Og det bedste ved at rejse? Hver dag bringer noget nyt og uventet med sig!

Hvad Finder Du På Backpackerne.dk

Vores mål er simpelt. Vi vil bruge vores egen viden, til at bevise at rejser, korte som lange, er langt mere opnåeligt end de fleste tror. 

Vi er ikke rige, tværtimod. Vi er et bevis på at rejser er for alle og at det ikke behøves at være begrænset til at par uger eller tre i sommerferien. 

Ikke helt overbevist? Så læs vores rejsebudgetter og destination guides – vi lover du bliver positivt overrasket 😉 

Magiske kræfter i Costa Ricas magiske jungle

Vores Baggrund

Vi mødtes i gymnasiet. Vi var længe bare gode venner, men begyndte at se mere til hinanden på en skiferie med vores gymnasie i februar 2013.

Selvfølgelig startede det hele på en rejse…

Kort efter, brugte vi gradvist mere tid sammen, og inden længe boede vi sammen. I juli 2013 besluttede vi spontant at tage til Italien i et par uger – vores første rejse som par.

Her opdagede vi at vi ønsker de samme ting fra vores rejser. Vi kan begge lide at rejse langsomt, komme i kontakt med lokale og udendørs eventyr. Efter vores tur til Italien, begyndte vi at tale om at tage på en længerevarende rejse sammen.

Den rejse begyndte 17. september 2014.

chichen itza

Det berømte Chichén Itza, Mexico

Random Facts Om Os

• Vi er begge født og opvokset i Odense.
• Vi elsker serierne Nak & Æd og Departures.
• Vi har sammenlagt været på 5 kontinenter.
Vi har begge dykkercertifikat.
• Hvis man er hvad man spiser, så er Mads en mango og Camilla er et stykke brød med smøreost.
• Camilla taler med københavnsk accent.
• Mads er blevet ramt i hovedet af en 3 meter lang dræber haj på en dykkertur og slået i nakken af en orangutang på Borneo.

Photo & Video Sharing by SmugMug

Frossen sø i Tierra del Fuego, Argentina

Hvad Har Vi Lært?

Lige siden vi besluttede os for at rejse ud og opleve verden sammen, har vi fra andre rejsebloggere og hjemmesider suget information til os og er blevet endnu mere inspireret til at rejse. 

Vi er stadigvæk nye i livet som permanente rejsende, men vi har dog lært lidt indtil videre:

• Eventyr er umagen værd.

• Verden er ikke et farligt sted.

Det kan være billigt at rejse jorden rundt.

• Det er sundt at komme ud hvor man føler sig usikker.

• At rejse er at leve!

om

Klippeklatring i Halong Bay, Vietnam

Hvad Er Rejseplanen?

Vores rejseplan? Dit gæt er lige så godt som vores! Planen er at planlægge så lidt som muligt, og lade skæbnen tage os på en rutsjetur gennem nye opdagelser og spændende eventyr.

Vi bliver i et land så længe det føles rigtigt, og rejser videre når vi føler tiden er inde – Se hvor vi er henne netop nu!

At udforske jorden med et åbent sind, leve på et begrænset budget, møde nye mennesker og lære hvad vi er lavet af, er vores nye mål. Vi forsøger at fange og dele vores rejseoplevelser gennem billeder, video og ord udgivet på denne blog.
.

river-rafting

River rafting i Minakami, Japan

Tak Fordi Du Besøger Vores Side!

Vi håber du vil følge med på vores rejse, og at vi måske kan inspirere dig til selv at tage ud at rejse og opleve den verden vi allesammen deler.

Vil Du Vide Mere?

Vi er på Facebook og Instagram hvis du vil følge med i hvad vi laver i realtid. 

Tak fordi du læser med!

– Camilla & Mads

Hvad Nu?

Mens du alligevel er her, kan du jo læse:

Bedste rejsebilleder

Mest nyttige rejsetips

moai'er på påskeøen

Gådefulde moai’er på Påskeøen

Ofte Stillede Spørgsmål

?: Hvordan Fik I Råd til at Rejse?

Svar: Camilla arbejdede et år som tjener hos en café i Odense. Mads arvede nogle penge fra hans far, mens han også arbejdede ved siden af skolen. Kort sagt handler det om prioritering. Hvis det du ønsker mest, er at rejse, så skal du nok justere dit liv og omkostninger derefter.

?: Digitalkamera, Smartphone, GoPro, Spejlrefleks?

Svar: Det kan være svært at finde ud af hvad der er det rigtige. Det ene udelukker selvfølgelig ikke det andet, men her er de overordnede grunde til at vælge de forskellige:
Digitalkamera: Fine billeder til dig der ikke går op i fotografi og vil have det billigt.
Smartphone: God til selfies og hverdagsbilleder. Kvaliteten er ellers dårlig.
GoPro: Perfekt til den eventyrlystne der vil tage en masse video bl.a. under vand eller faldskærmsudspring. Stilbillederne er mildest talt tvivlsomme…
Spejlrefleks: Går du op i billeder har du ikke rigtig andet valg. Tager de klart bedste billeder og video, men til en del flere penge.

?: Hvor Meget Sparede I Op Inden Rejsen?

Svar: Vi sparede ca. op så vi havde 100.000 DKK hver inden afrejse. Det er dog langt højere end hvad de fleste får brug for. Regn gerne med 10.000 DKK om måneden med alt inkluderet(forsikring, flybilletter, mad, aktiviteter etc.).

?: Tjener I Penge Undervejs?

Svar: Nej, men vi har haft mange muligheder for det. Specielt hostels tilbyder tit arbejde for gratis overnatning. Vi blev også tilbudt job på en farm i Costa Rica.

Vil du arbejde undervejs? Så tjek bl.a. disse muligheder:

Grass RootsWWOOFHelpXWorkAway

?: Hvad Skal Jeg Have Med?

Svar: Der findes ikke en magisk pakkeliste der passer til alle, men vi har lavet en side med vores komplette rejseudstyr så du kan få lidt idéer.

 


 

Bare rolig! Vi bider ikke…

Har du andre spørgsmål? Vi ville elske at høre fra de som måtte følge med!

.