PHANG NGA, THAILAND

Tag med os på en rejse rundt i Thailands Phang Nga provins, for at promovere miljøvenlige adventure rejser mens vi udforsker mangroveskove, lokale landsbyer og hjælper truede havskildpadder.

Sammen med en gruppe nordiske journalister og rejsebloggere, er vi rejst til Thailand for at promovere økoturismen i Phang Nga provinsen i et projekt med Tourism Authority of Thailand.

Det er ikke første gang vi er i Thailand. Tilbage i 2014 besøgte vi kort Bangkok inden vi tog videre mod nye eventyr i Latinamerika.

Men Bangkok er langt fra det eneste Thailand har at byde på og vi vidste at vi ville vende tilbage en dag.

havskildpadder thailand

Camilla med vores havskildpadde, Nibbles

Wonderful Phang Nga Projektet

Som sagt så var temaet for turen økoturisme – noget vi brænder meget for. Det var bland andet derfor vi glædede os så meget til at opleve Costa Rica.

Så da det officielle Thailand bad os om at hjælpe med at fremme økoturismen i landet, kunne vi bare ikke sige nej.

Det er det perfekte job!

Vores rejse inkluderer en blanding af natur og eventyr, mens vi samtidig hjælper med at bevare vilde havskildpadder og planter ny mangroveskov efter tsunamien ødelagde meget af den gamle. Vi skal også besøge små landsbyer der har udviklet deres egne små økovenlige landbrug.

thailandsk tempel

Thai på scooter foran Wat Pathum Tara templet

Følg Med!

Du kan dagligt følge med på vores eventyr på Facebook, Twitter og Instagram. Efterhånden som vi bliver færdige, lægger vi historierne og videoerne ud her på siden også.

Opdatering: Læs Om Vores Oplevelser

Vi er begyndt at skrive om vores oplevelser fra Phang Nga.


amazing thailand (1)

 

5 Comments

  • Jeg var helt 100 på, at jeg havde smidt en kommentar herinde på jeres Thailand tur… men det er nok på Instagram, at jeg har lagt kommentarerne i stedet! :’) Det lyder virkelig til, at I har fået noget af en oplevelse i Thailand! Lige fra fortælling om hæren af presse/politifolk, adoptionen af Nibbles og arbejdet omkring økoturismen i landet. Sad lige og læste jeres historie om mangotræerne. Må erkende at den indre naturvidenskabsnørd lige dukkede frem i mig, da I begyndte at beskrive det komplekse rodsystem og deres specielle filtreringssystem – det er jo vildt fascinerende!

    • Det var lidt af en oplevelse! 😀 De andre garvede journalister beskrev det også som en ekstraordinær pressetur.
      Vi var selv meget positivt overrasket over deres tilgang til økoturismen og naturen generelt – de havde endda skilte langs vejene med teksten “Save the environment”. Godt nok kan de fleste lokale ikke forstå det, men det er da den rigtige tilgang. Træerne var fede at se, specielt ved lavvande hvor alle rødderne var blottet. 🙂

  • Hold da op, sikke en skøn oplevelse i to får derude i Thailand. Det lyder som om det er en helt fantastisk tur i er på og at i så yderligere er med at promovere økoturismen, så kan det da næsten ikke blive bedre.
    Forsat god tur og sikke nogle smukke billeder 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.