Photo & Video Sharing by SmugMug

Indgangen til Antonios hjem

Hulemænd kommer i mange skikkelser i Granadas Sacromonte bydel. Både de illegale, men også de civiliserede hulemænd har slået sig ned på siden af et af byens bjerge.
.

På vej ned fra bjergtoppen, forbløffede over hvad vi lige har set hos Granadas hulemænd, besluttede vi os for at købe et par sodavand for at kunne udstå den ulidelige hede der er i Sydspanien midt om sommeren.

Vi fandt et lille hyggeligt sted og satte os. Ejeren kom ud og bad os gå med indenfor, for at vælge vores sodavand. Her opdagede vi at det også var en sigøjner hule. Det var ikke en lille hyggelig bar vi havde fundet, men et privat hjem, der tilfældigvis solgte sodavand og øl..

Vi faldt hurtigt i snak med ejeren – Antonio – der ivrigt fortalte os om hans familie og hjem. Det viste sig at han stammede fra en mellemøstlig sigøjnerfamilie der havde bosat sig i Granada for 600 år siden.

Photo & Video Sharing by SmugMug

Antonio og vennerne Andrés & Ilena

Antonios imponerende hjem

Antonios familie havde startet de første udhugninger af hulen for 600 år siden. Siden da er hulen blevet større og større, og nu har Antonio endda lagt el og varme ind. Antonios familie er desværre død, så Antonio har valgt at åbne hans hule for alle hans venner og andre besøgende der måtte komme forbi – ligesom os.

For at betale for den varme og el Antonio har lagt ind, har han åbnet en lille bar – dvs. hans køleskab – hvor han sælger sodavand for 2 euro stykket. Det er ikke meget, men hans husleje er trods alt også gratis! 🙂

Photo & Video Sharing by SmugMug

Indgangen

Photo & Video Sharing by SmugMug

Familiebillede & Nips

Photo & Video Sharing by SmugMug

Antonios soveværelse

Photo & Video Sharing by SmugMug

Stuen

Photo & Video Sharing by SmugMug

Det simple, men praktiske køkken

Nyt liv som hulemand?

Efter vores snak med Antonio og rundvisning rundt i hans fantastiske hjem, har vi fået et anderledes syn på livet som hulemand. Skulle det hele en dag falde ned om ørene på en, så er vi sikre på at vi er velkomne til at bo hos Antonio – og det ville faktisk ikke være så slemt endda – så længe vi ikke skal bo hos hulemændene længere oppe på bjerget! 😀

NYTTIG VIDEN

Sted: Granada, Spanien [SE PÅ KORT]
Overnatning: El Clandestino
Note: Der findes andre hulemænd som Antonio i området, og de virker alle venlige. Bare mød dem med et smil, og de vil 100 % invitere dig indenfor.

[one_half]

Mere Fra Spanien

Brændende Himmel Over Ronda
Mystisk Rede Med To Øjne
Illegale Hulemænd & Hippier i Granada

[/one_half] [one_half_last]

Rejseguide

Lav En Hemmelig Lomme i Bukserne
Sådan Finder Du Billige Flybilletter
Spanien Rejsebudget

[/one_half_last]

Hvad med dig? Har du nogensinde hørt om en “moderne” hulemand? Kunne du tænke dig at bo ligesom Antonio?


LÆS OGSÅ: MØD GRANADAS HULEMÆND


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.