secret-pocket-pants

Vores hemmelige lommer i aktion!

Lav en hemmelig lomme til at gemme dine penge, dokumenter og pas i dine bukser. En nem og hurtig måde at beskytte dig mod lommetyve på dine rejser.

.
Der er en lille chance for at du bliver røvet eller udsat for en lommetyvs tricks mens du er ude at rejse. Chancen for dette er dog ikke særlig stor.

Når det er sagt, så mener vi at man altid bør være forberedt på det værste. At få stjålet sin pung, vigtige dokumenter og/eller pas i udlandet er træls!

Det vil med stor sandsynlighed give mere besvær, end hvis det skulle ske i hjemme. Sidder du på den anden side af jorden uden pas eller penge til at komme hverken frem eller tilbage, kan det ødelægge enhver rejse. At få lavet en hemmelig lomme i bukserne, sparer dig for en masse bøvl, hvis uheldet skulle være ude.

Pengebælter er både grimme og ubehagelige at gå med.

Tricktyve kender alt til pengebælter – du snyder ingen her! En hemmelig lomme på indersiden af dine bukser er derimod mere behagelig, og da den er permanent syet fast på dine bukser, risikerer du heller ikke at miste/glemme den. 

Sådan Laver Du En Hemmelig Lomme

Hvis du ikke har en bedstemor der er fiks på fingrene, så find en lokal syerske eller skrædder, og få dem til at sy en lomme på de bukser/shorts du ønsker at gemme dine værdier i. Alt efter hvor i verden du er, kan det koste mellem 10-100 kroner per lomme.

Vores lommer måler ca. 18 x 13 cm, med velcro til at lukke lommen i toppen. Denne størrelse lomme, giver lige nøjagtigt plads til en vandtæt plastiklomme med pas og penge i – vi har kun vores pas på os, når vi rejser mellem lande eller byer. Ellers bliver de lukket inde på vores hotel eller hostel.

secret-water-proof-pocket

Vandtæt lomme til vigtige dokumenter

Hvorfor Have En Hemmelig Lomme?

Vi bruger oftest vores hemmelige lommer til vores kørekort, pas, penge og hævekort. Som ekstra sikkerhed har vi tingene i en vandtæt plastiklomme, så skulle vi komme nær vand, kan vi svømme med dem, hvis det virkeligt bliver nødvendigt. Det holder dem desuden også fri for sved på en varm dag, og vand på en tropisk regnvejrsdag.

Vi har normalt ca. 500 kroner i lokal valuta på os i en separat snyde pung, sammen med nogle udløbne kort. På denne måde kan vi, hvis nogen forsøger at røve os, give dem vores snyde pung og gå væk uden at miste alt.

Pengene fra vores hemmelige lomme kan vi så bruge til at tage en taxa til politistationen, købe mad og vand, leje et hotelværelse osv.

At være forberedt på det uventede vil gøre din rejse meget mere behagelig og mindre bekymrende. Chancen for at blive røvet er som sagt meget lille, men skulle det ske, så er du forberedt!

 

Rejseguide

[one_half]

Ultimativ Guide Til Rejseovernatning
Find En Billig Lejlighed i PDC
Find Rundt i Visumjunglen

[/one_half] [one_half_last]

Rejsebudgetter
Sådan Finder Du Billige Flybilletter
Ultimativ Guide Til Din Rejseøkonomi

[/one_half_last]

Har du nogle gode ideer til at beskytte sig mod tyveri på rejsen? Kendte du til dette tip? Ris og ros modtages gerne i kommentarfeltet!

5 Comments

  • Et rigtig godt tip med den hemmelige lomme.

    Jeg kan også anbefale at købe nogle karabinhager – og så spænde større ting (som f.eks. kameraet) fast i rygsækken. På den måde sikrer du dig imod, at din taske bliver skåret op.

    Et andet tip er at have værdierne i en indkøbspose fra et lokalt supermarked – så det ikke ser ud af noget. For jeg er enig i, at en bæltetaske “råber turist” på flere 100 meters afstand.

  • Hej Mads og Camilla!

    Skøn blog I har jer, jeg nyder virkelig at læse den i gennem og tage gode fifs med til min egen kommende backpacker rejse. Hvor er jeres gennemsigtige lommer købt henne?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.