Det Mægtige Iguaçu Falls Set Fra Brasilien

Posted by on jul 30, 2015 in Billeder, Blog, Brasilien, Natur, Sydamerika

iguaçu falls brasilien

Iguacu Falls set fra den brasilianske side

FOZ DO IGUAÇU, BRASILIEN

Iguaçu Falls er et af de steder, man selv skal se for at forstå. Det består af mellem 250-300 vandfald der, mere eller mindre, danner ét stort vandfald, som er delt mellem Argentina og Brasilien. Billedet viser udsigten fra den brasilianske side, men kun ca. en fjerdedel af vandfaldene er med. Iguaçu er med på UNESCOs Verdensarvsliste og kåret som et af verdens syv naturvidundere. Fordi det ligger midt i junglen er der massere af dyreliv. Der lever bl.a. kæmpeoddere, myreslugere og jaguarer ved vandfaldene og vi så endda fem tukaner flyve over vandfaldene. En verdensklasse naturoplevelse!

Mere Fra Sydamerika

[one_third]

atacamaørkenen

Velkommen til Atacama – Verdens Tørreste Sted
[/one_third] [one_third]

camilla pakker telt sammen

Natten Vi Ikke Var Alene i Hængekøjen
[/one_third] [one_third_last]

torres del paine sunrise

Lilla Himmel Over Torres del Paine Massivet
[/one_third_last]

 FLERE BILLEDER FRA BRASILIEN HER

Har du besøgt Iguacu? Del gerne med os i kommentarfeltet!

7 Comments

 • Hej, først og fremmest en mega fed og inspirerende blog!

  Jeg er nysgerrig mht overnatning og hvor I sov henne? Kan man evt. have et telt med, eller hvordan foregår det?

  Derudover ville jeg godt hører jeres erfaringer med at have et kamera med, samt hvilket slags I har 🙂

  Hilsen Natasha

 • Hej med jer.
  Prøvede I at krydse grænsen til Argentina og se vandfaldet selv fra den side? Skal til Brasilien og til efteråret og vil høre om man selv kan se det fra den anden side, hvis man ikke har guide med? Er det nemt at finde busser fra Iguassu til campo grande eller er det noget man skal bestille på forhånd?
  Var I omkring paraty eller Ilha Grande?
  Håber I kan svare på nogle af spørgsmålene.
  Mvh Line. 🙂

  • Hej Line,
   Vi kom faktisk fra den argentinske side af Iguazu og krydsede over til den brasilianske et par dage efter. Du kan ikke krydse direkte ved vandfaldet, men der går massere af lokale busser mellem de to byer(Puerto Iguazu og Foz do Iguacu) og de er lette at tage. Du kan sagtens gøre det hele uden guide – det gjorde vi 🙂 Det er nemt at finde busser fra Iguazu til Campo Grande, generelt er det nemt at finde busser rundt i hele Sydamerika 😀 Nej vi nåede ikke dertil, men vi har snakket med en masse rejsende der talte meget godt om begge steder 🙂
   Rigtig god tur!

 • Hej med jer 🙂

  Super fed side I har jer.

  Jeg er selv i Brasilien nu, Rio de Janerio og vil rigtig gerne prøve og opleve vandfaldet.
  Har i en guideline til, hvordan jeg skal planlægge rejsen til vandfaldet? Billigst, sikkerest osv? Jeg rejser nemlig alene og havde forestille mig, at købe en “pakke” hvor alt var inkluderet inden jeg tog afsted.

  Venlig hilsen
  Louise Godrim.

  • Hej Louise,
   Den letteste måde at komme til vandfaldene er at flyve dertil, men det er selvfølgelig også det dyreste. Vi ville anbefale at tage bussen. Det er helt sikkert at tage langdistance busser i Brasilien, og de er som regel også behagelige(så behagelige som en bus nu kan blive…). Det eneste du skal planlægge er din busbillet til Foz do Iguacu og så skal du købe indgangsbillet – husk at se både den argentinske og brasilianske side! Vi ville bestemt ikke anbefale en guidet tour/pakkeløsning. På den argentinske side, skal du endelig blive til parken lukker klokken 18 og holde udkig efter tukaner der flyver over vandfaldene – vi så 5 og det var en virkelig fed ekstra oplevelse!

 • Hej,
  Tak for en lækker, overskuelig og lærerig blog. Min veninde og jeg skal selv snart afsted, hvor vores tur starter med et ganske kort stop i Rio. Efterfølgende går turen videre til Iguazu i Brasilien, hvor vi skal være i ca. tre dage. Vores spørgsmål er derfor, om I ved, eller har erfaring med, om det er muligt at komme videre herfra og videre om på den argentinske side? Mindes, jeg har læst et sted, at dette skulle være svært, medmindre man rejser overlands via Paraguay. Umiddelbart tænker vi, at tre dage er længe på den brasilianske side, men er der andre ting omkring Iguazu, eller kan man snildt få tre dage til at gå der?

  Kh Maja

  • Hej Maja,
   Mange tak for de søde ord!
   I kan godt glæde jer til Sydamerika, det er et fantastisk kontinent at rejse på!
   Der er altid noget at foretage sig de steder hvor mange turister tager til, fordi der også tilbydes andre aktiviteter. Men 3 dage på den brasilianske side er i hvert fald nok, hvis i kun planlægger at besøge Iguaçu, som er det fedeste. Man bruger en dag på at besøge Iguaçu, hvor der går bus til og fra hele tiden.
   Det er ikke noget problem at komme fra den brasilianske side til den argentinske. Der går en direkte bus til grænsen hvor i skal ind på immigrationskontoret, og så kommer der jævnligt en bus på den argentinske side, som kører jer til byen. Det gør det også lettere for jer at være fleksible omkring de 3 dage, så hvis i vil afsted efter 2 dage kan i sagtens det 🙂
   Rigtig god tur!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.