Instagram er fantastisk til rejse inspiration

REJSEGUIDE

Har du brug for rejseinspiration? Så følg nogle af vores favorit instagrammere, og se deres smukke billeder af mennesker, natur & dyr fra rundt om i verden.

Instagram er en fantastisk kilde til rejseinspiration – en kilde vi benytter os af næsten dagligt. Har du ikke tålmodighed til at læse utallige sider om rejsedestinationer, så er Instagram en hurtig og nem måde at få dit fix på.

Instagram giver dig et smugkig ind i livet på andres rejser. Eksotiske og smukke billeder fra diverse rejsebloggere kan give dig den motivation og inspiration du mangler for at finde din næste perfekte rejsedestination.

Husk at denne liste bygger på vores egne meninger. Kender du nogle instagramprofiler du synes burde være på denne side, så fortæl os gerne om det i kommentarerne!

Følg dem og bliv inspireret af nogle fantastiske rejsebilleder!

The Planet D

The Planet D – Dave & Deb

Dette canadiske par har rejst jorden rundt utallige gange, og viser at det er muligt at rejse som et par. Der er knald på farverne i deres billeder og deres humor har de ikke ladet blive hjemme. Deres motto er: Eventyr er for alle!

FØLG THE PLANET D HER


Gary Arndt

Everything Everywhere – Gary Arndt

Gary Arndts prisvindende fotos tager dig rundt i verden på smukkeste vis. Han er på en mission om at se alle områder på UNESCOS Verdensarvsliste – værd at bemærke, at der findes 1007 steder på listen, og de ligger jævnt fordelt på hele jorden!

FØLG GARY ARNDT HER


Young Adventuress

Young Adventuress – Liz Carlson

Er du til storslåede bjerglandskaber og et ungt syn på livet, så er Young Adventuress lige noget for dig. Vi glæder os altid til det næste billede bliver lagt op, og det er en fornøjelse at følge hendes færden.

FØLG YOUNG ADVENTURESS HER


Expert Vagabond

Expert Vagabond – Matthew Karsten

Matthew er altid klar på et godt eventyr. Hajer, bjerge eller denguefeber ser ikke ud til at kunne stoppe ham. Følg ham på Instagram og få et indblik i hans vilde eventyr.

FØLG EXPERT VAGABOND HER


The Blonde Abroad

The Blonde Abroad – Kiersten Rich

Følg Kiersten på hendes rejse rundt i verden – ofte iført en bikini. Udover at dele nogle fantastiske billeder, kommer hun også med modetips til den berejste kvinde.

FØLG THE BLONDE ABROAD HER.


Trey Ratcliff

Trey Ratcliff

Trey Ratcliff er en af de store drenge når det kommer til rejsefotografi og Instagram. Han deler nogle helt utrolige billeder, der ikke kan undgå at smitte dig med rejsefeberen.

FØLG TREY RATCLIFF HER


Daniel Kordan

daniel kordan instagram

Daniel Kordan

Daniel Kordan tager de billeder som vi andre kun kan drømme om – især billederne fra Lofoten i Norge. Han arbejder desuden sammen med både Apple, RedBull, National Geographic og så er han naturligvis også ambassadør for Nikon.

FØLG DANIEL KORDAN HER


Mette & Martin

Mette & Martin Rejser

Mette og Martin er et andet dansk rejseblogger par, der har hjemmesiden Metteogmartinrejser.dk. De er nogle af de få danske rejsebloggere vi følger jævnligt og så tager de nogle fantastiske billeder. Deres billeder er ikke bare teknisk gode, de er også ofte taget fra vinkler der giver en rammende stemning.

FØLG METTE & MARTIN HER


No Destinations

No Destinations – Chris & Danika

Chris og Danika er et par rejsebloggere fra San Francisco. Deres Instagram er fyldt med farverige billeder fra Europa og Asien, og ofte krydret med et par luksus hoteller.

FØLG NO DESTINATIONS HER


Landlopers

Landlopers – Matt Long

Matt deler fotos fra sine rejser i Europa og Mellemøsten. Specielt hans billeder fra Jordan er imponerende og noget du ikke ser hver dag.

FØLG LANDLOPERS HER


Brendan Van Son

Brendan Van Son

Brendan Van Son er en canadisk rejsefotograf og vlogger, der rejser uafbrudt. Han har rejst gennem hele Latinamerika og Afrika. Han har blandt andet kørt på en scooter hele vejen fra Sierra Leone til Sydafrika, haft malaria 3 gange og så tager han generelt bare rigtig gode billeder.

FØLG BRENDAN VAN SON HER


Chris Burkard

Chris Burkard

Chris Burkard har taget billeder for National Geographic, mere behøves der vel ikke siges. Hans billeder er selvfølgelig top-klasse og en du bare skal følge på Instagram.

FØLG CHRIS BURKARD EHR


BONUS! – Backpackerne

Backpackerne – Mads & Camilla

Kunne du lide nogle af de andre profiler? Så tjek vores ud også!

Tag med på vores tur rundt i verden, i søgen efter nye venskaber, vilde eventyr og minder der varer for evigt. Se hvor mange smukke steder du kan opleve på budget og bliv inspireret til din næste afstikker fra hverdagen!

FØLG BACKPACKERNE HER


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.