Posted by  on okt 12, 2014 in Asien, BillederBlogFilippinerne

slumkvarter-manila

Flinke filippinere i Manilas slum

MANILA, FILIPPINERNE

En Nat På Gaden i Manilas Slumkvarter?

Kl. var 12 om natten, luften var tæt og lummer og vi var lige ankommet til Manila lufthavn. Med omkring 20% strøm tilbage på mobilen, var det et krav at finde vores hostel hurtigst muligt.

Trafikken i Manila var kaotisk og der var kamp mellem taxichaufførerne om at få os til at stige ind. Svedige og fugtige stod vi i en larm af endeløse dyt og råb, men vi lod dem alle i stikken, og gik i stedet. Det fik dem desværre ikke til at give op. Vi stod nu, halvanden time efter dytten og råben og mange syn af mennesker der boede på gaden i tis og lort og skrald, stadig udenfor. Kort tid efter fandt vi et hotel – et pænt et! Så vi endelig kunne få noget søvn fra Manilas larm.

Vores indtryk af byen var indtil nu ikke prangende. Dagen efter, gik vi endnu en gang imellem dyt og råb. Nogle råbte noget, og så hørte vi ordet “…Picture”. Vi stoppede op et øjeblik og vendte os om. De søde og rare mennesker, du kan se på billedet, spurgte os direkte, om vi ville tage et billede af dem. Og endda uden at ville have penge for det.

Fantastiske og meget snakkesalige mennesker med masser af livsglæde, selvom de lever på gaden i Manila og tjener mindre på en måned end vi gør på et par dage! Det er mennesker som disse, der spreder glæde til alle andre, inklusive os!

[one_half]

Mere Fra Filippinerne

En Måned i Filippinerne
Nuttede Selvmorderiske Primater
Besøg Boracay i Lavsæsonen

[/one_half] [one_half_last]

Rejseguide

Filippinerne Rejsebudget
Lav En Hemmelig Lomme i Bukserne
Sådan Finder Du Billige Flybilletter

[/one_half_last]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.