7 svar

 1. Gitte
  6. juni 2018

  Det ser ud til at i har haft en skøn tur.
  Jeg har aldrig været i Combodja, men jeg kunne virkelig godt tænke mig det.
  Vi har i år valgt at købe en rejse til Egypten, men Cambodja kunne snildt være det næste rejsemål.
  Mvh.
  Gitte

  Svar

  • Backpackerne
   7. juni 2018

   Hej Gitte,
   Egypten er heller ikke det værste rejsemål 🙂 Cambodja nåede vi desværre heller ikke at se så meget af, men den smule vi så har helt sikkert vækket vores nysgerrighed! Et meget spændende rejseland 🙂

   Svar

 2. Becky
  15. december 2016

  Hej 🙂
  Dejligt at læse jeres blog. Skønt at leve sådan. 😀

  I har ikke mere informationer om Cambodja udover Angkor Wat?

  Kh Becky

  Svar

  • Backpackerne
   17. december 2016

   Hej Becky,
   Nej, vi havde kun 4 dage i Cambodja, så Angkor Wat var desværre det eneste vi så. 🙂

   Svar

 3. Dallemand
  18. juni 2016

  Hejsa 🙂

  Tak for en fin blog med god læsning. Jeg rejser selv meget og bor permanent i Thailand. Det har jeg gjort nogle år efterhånden. Når man bor her – så er det jo nemt at jumpe lidt rundt i de omkringliggende lande, på små forlængede weekendture. Det er en af de grunde til, at jeg elsker at bo herude.

  Jeg sad og ledte lidt efter information om Cambodia – da jeg så denne rejseblog. Jeg skal helt klart til Siem Reap og se Ankor Wat – og hvem ved, måske hilse på den generte munk.

  I sidste weekend var jeg i Phnom Penh på en 5 dages tur. Jeg var der for at løbe Phnom Penh Internationale Halv Marathon . Jeg kan godt lide at der sker lidt på ferien. Derfor valgte jeg at deltage i dette løb. I December 2016 er der en halv marathon i Siem Reap, hvor løberuten går omkring templerne. Det overvejer jeg at deltage i. Phnom Penh var, for mig, lidt for forurenet og travl. Jeg havde en god og indholdsrig tur, hvor jeg fik set Pol Pots rædsler i form af Killing Fields og S21 fængslet. Det var noget der gav en klump i halsen og klart et besøg værd. Men jeg kan bedre lide de mindre travle byer – jeg tror Siem Reap vil være et hit.

  Ha en dejlig dag 🙂

  Med venlig hilsen,

  Dallemand

  Svar

  • Backpackerne
   21. juni 2016

   Angkor templerne var bestemt noget af det mest imponerende bygningsværk vi har set. Siem Reap kan til tider godt virke ret kaotisk og menneskefyldt, men sådan er tilværelsen jo generelt i Sydøstasien 🙂 Det lyder spændende med turen rundt i Phnom Penh – hvis vi en dag havner i Cambodja igen, skal vi da helt klart forbi der 😉

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilbage til toppen
mobil desktop