ugens-billeder

Ugens Bedste Billeder

TAGBILARAN, FILIPPINERNE

Tag med rundt på paradisøen Bohol og lad os vise dig vores 5 favorit fotos fra den forgangne uge. Måske smitter øen dig med rejsefeber!
.

Hver uge tager vi et hav af billeder. Nogle er bedre end andre, så vi har en separat side dedikeret til at vise vores bedste billeder frem her!

Denne uges billeder er alle fra den eventyrlige ø Bohol. Vores kamera elsker denne ø og vi gør et ihærdigt forsøg på at fange Bohols mangfoldige landskaber, dyr og mennesker. Se og læs om Bohol, og mærk lidt af den magi der findes på øen!

Her er vores favorit billeder for denne uge og deres historier. Enjoy!
.

Photo & Video Sharing by SmugMug

Der er i alt 1776 “Chocolate Hills” på Bohol

Chocolate Hills

De kegleformede bakker er dannet af eroderede kalksten og koralfossiler. Chocolate Hills (Chokolade Bakkerne) er derfor desværre ikke lavet af chokolade…

I tørketiden (vi var der i regntiden) skifter de farve fra grønne til brune, så de ligner enorme chokoladedråber – deraf navnet. Vi ville dog ikke have brokket os  hvis de var lavet af chokolade!

Der er også den lokale forklaring på det bizarre fænomen…

Det siges kæmpen Miguel, var dybt forelsket i den smukke Adrianna. Adrianna syntes dog desværre at Miguel var for tyk. Miguel besluttede derfor at tabe sig ved at – undskyld udtrykket – skide de overflødige kilo ud.

Gennem en periode gik Miguel derfor målrettet rundt på øen og besørgede lystigt, hvilket resulterede i 1776 brune bakker – og et lykkeligt forhold!

DSC01685

Mag-aso vandfaldet på Bohol

Tvillingevandfald

Efter en half time i en svedekasse som denne, et par kilometers vandring og 197 trappetrin, fandt vi vores eget private lille naturparadis.

Gemt mellem tæt tropisk jungle fandt vi Mag-Aso. Det 13 m høje vandfald ligger uden for den normale turistrute, så vi havde hele herligheden for os selv. Vores dejlige ro blev kun afbrudt af en enlig lokal fisker, der med hans primitive fiskestang passede perfekt ind i hele øjeblikket.

Det er øjeblikke som disse, der har smittet os med vores frygtelige rejsefeber!

Dette er nok det smukkeste sted vi nogensinde har spist en pakke chokoladekiks og et par sure grønne æbler!

DSC01842

Bare gå mod det ukendte og se hvor du ender

Vejen Mod Ingenting

Dette billede opsummerer glimrende vores dag i går. Vi havde intet mål vi skulle nå og ingen attraktion vi skulle beundre, kun os selv og en vej der tilsyneladende førte os ud mod ingenting.

Selvom vi ikke så nogle storslåede chokoladelandskaber eller idylliske vandfald, oplevede vi stadig noget unikt. De lokale der boede klatvis langs vejen havde tydeligvis ikke set mange hvide før os. Alle vi mødte vinkede, dyttede og kaldte på os med et kæmpe smil.

Her var ingenting udover en masse køer og geder spredt lidt tilfældig omkring, nogle tropiske frugttræer og en masse venlige mennesker!

Note til os selv(og andre): Gå mod “ingenting” noget oftere!

DSC01563-2560x1707

Baby tarsier

Bohols Besynderlige Tarsier

Et andet af denne uges klare højdepunkter var tarsierne. Disse små dyr minder mest af alt om en krydsning mellem Master Yoda og en teddybjørn.

Vi besøgte et naturreservat specialdesignet til de følsomme tarsiere. Her måtte vi ikke røre dem, men observere dem i deres naturlige miljø.

Flere reservater på Bohol tillader at man må holde de små dyr og tage sjove billeder med dem. Tarsierne er mildest talt ikke glade for dette, og de kan efter længere tids fangenskab og nærkontakt med mennesker, finde på at begå selvmord ved at banke hovedet mod noget hårdt til den dør. Så kommer du nogensinde til Bohol, så tænk gerne over det.

DSC01767

Lokal fisker krydser strømmen

Den Lokale Fisker

Midt i vores idylliske picnic ved Mag-Aso vandfaldet fik vi pludseligt selskab af en lokal fisker. Udstyret med en machete, klip-klapper og en bambusfiskestang var han klar til kamp. Fiskene skulle stå tidligt op for at undslippe hans højteknologiske grej!

Han virkede lidt bange for vores kamera og rystede på hovedet da vi spurgte om vi måtte fotografere ham.

Så vi brugte den ældgamle teknik: Tag et billede når han kigger væk.

Kan du lide vores billeder?

Hvis du kunne lide nogle af billederne så husk at kigge forbi siden med alle vores rejsebilleder. Her kan du se billederne i højere kvalitet og lade rejsefeberen smitte dig endnu mere!

Husk at smitte dine venner med rejsefeberen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.