7 svar

 1. Isabell
  21. august 2019

  Hejsa.

  Hvad kommer det ca til at koste hvis man skal bo i et hotel eller ligne (Vi er to personer der gerne vil afsted)
  Har I nogle gode stedder at besøge i japan (fx anime ventmaskiner) ? (Vi er 18 så gerne gode ideer til alt)
  Vi vil gerne afsted i en måned.

  Mange tak på forhånd 😀

  MVH Isabell

  Svar

 2. jannik
  30. april 2018

  Hej
  Fantastisk blog, ligesom jer har jeg også kun hørt ting skulle være møj dyrt.
  Har dog et spørgsmål som jeg har svært ved at finde andre steder, kan det bedst betale sig at veksle til YEN hjemme fra eller dernede, hvis hjemme fra ved så hvor mange kontanter man må have med?

  Svar

  • Backpackerne
   6. maj 2018

   Hej Jannik,
   Vi vekslede penge til den første uges tid hjemmefra, da vores bank tilbyder dens kunder gebyrfri veksling, så på den måde var det, det billigste. Resten hævede vi i automater undervejs, med et gebyr på ca. 30 kr. pr. gang. Vi tænker normalt ikke over mængden af penge vi må tage med da det sjældent er et problem. Så vidt vi kan se er grænsen 1.000.000 yen, svarende til lidt under 60.000 kr. Så det burde ikke være et problem – så dyrt er Japan trods alt heller ikke 😉

   Svar

 3. Julie
  2. februar 2018

  Hej
  Vi er et par, der skal afsted til Japan i april måned i år. Vi starter i Osaka og skal flyve ud fra Tokyo. I alt har vi 28 dage.
  Vi har brugt jeres blog ekstremt meget på vores andre turer og den inspirerede os til at tage til Japan ?
  Tror I, at det kan betale sig med et railpass eller er natbusserne billigere?
  Vi regner med at have omkring 600 kr. til rådighed hver dag Per person. Er det for lavt?
  På forhånd tak for jeres hjælp og blog.

  Svar

  • Backpackerne
   12. marts 2018

   Hej Julie,
   Af hvad vi har undersøgt indtil videre og hvad vi har hørt fra andre rejsende, så kan et railpass sjældent betale sig. Vi ville nøjes med busserne eller indenrigsfly(Peach er tit billigt). Vi brugte selv under halvdelen af jeres beløb, men vi boede også gratis mens vi var i Tokyo, så det sparede os naturligvis en masse penge. Umiddelbart lyder 600 pr. dag udemærket, men hvis I har lidt back up er det selvfølgelig godt. Mange turistrelaterede ting er dyre i Japan(fx canyoning).
   God tur til Japan, det er et helt specielt og fantastisk land 🙂

   Svar

 4. Gitte Lindgaard
  11. november 2016

  Hej
  Jeg syntes det er meget spændende og inspirerende at læse om jeres tur til Japan. Jeg skal selv der til næste år, forår eller efterår vides ikke endnu, grundet økonomi, men hvis man tænker sig lidt om, sætter sig ind i tingene inden man tager hjemme fra så behøver det jo ikke koste kassen.
  Jeg skal rejse alene, så jeg søger efter alle rejsebeskrivelser om Japan for hvad i andre har gjort og kan anbefale. Tak for jeres gode velinformerede indslag og fede billeder. Det tager jeg helt klarhed mig. Jeg mangler dog lidt mere information om hvad jeg gør mht overnatninger. Jeg ved måske hvor lang tid jeg skal være et pågældende sted/by, og om man skal book i god tid eller om der altid er plads til at man kan gå direkte ind fra gaden. Så længe der er en ren seng og gerne etbadeværelse så er det fint med mig.
  Mange hilsner Gitte

  Svar

  • Backpackerne
   11. november 2016

   Hej Gitte,
   Hvis du skal overnatte i Tokyo er det en god idé at have booket hotel/hostel inden du kommer. Vi gjorde det ikke og vi endte med at sidde på gaden hele natten – alt var fuldt booket! I de fleste andre byer, burde du sagtens kunne finde et sted uden at booke. Vær opmærksom på at mange japanske hoteller ikke har klassiske madrasser, så du sover mere eller mindre på gulvet. Priser på overnatning i Japan kan hurtigt snige sig meget højt op, men samtidig får du hvad du betaler for. Det er lettere for dig selv at vurdere hvor meget du vil betale for når du selv står der 🙂 Men generelt skal du ikke bekymre dig for meget om overnatning, så længe du har booket i forvejen for Tokyo 😉

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilbage til toppen
mobil desktop