1280px-Flag_of_Spain

Spanien budget

SPANIEN REJSEBUDGET

Er det muligt at rejse i Spanien på et budget? Læs vores oplevelse af landet og se om det er muligt.

Vores tur til Spanien var, set med økonomiske briller, en test inden vores store tur til september starter. Vi ville se hvor billigt vi kunne leve, i et land hvor priserne ikke er langt fra dem i Danmark, og forberede os på at leve på et budget den næste meget lange tid.

Det var også på vores tur til Spanien at vi ville teste vores nyeste budget investering – vores campinghængekøje! Den er vores dyreste enkelting i vores tasker, men samtidig en ting vi ikke mener man kan undvære hvis man vil ud og opleve naturen i flere dage uden at være bundet af et hotel/hostel.

avismand i granada

Avismanden i Granada

Spanien Rejsebudget

Som langtids backpackere er vi interesseret i at leve billigst muligt. Vi har derfor regnet på vores udgifter på vores 10 dage i Spanien og lavet en oversigt over hvad vi har brugt vores penge på (Priser er pr. person). Vi har ikke levet i sus og dus på vores tur, men vi har bestemt heller ikke levet på en sten!

  • Mad & Drikke: 1317 DKK 
  • Overnatning: 502 DKK
  • Transport: 457 DKK
  • Aktiviteter:  104 DKK 
  • Diverse:  17 DKK

Antal Dage = 10

Samlet Udgifter = 2397 DKK

Per Dag = 239,7 DKK

Budget Noter

Vi sparede en masse penge på at bo på hostel, og sove i hængekøje i 3 nætter. Granadas gratis tapas sparede os desuden også en del penge på frokost.

udsigt over granada

Granada set fra Alhambra

Højdepunkter

Vi endte med at bruge en lidt flere penge end vi havde regnet med i Spanien. Der var dog stadig mange højdepunkter på turen. De gratis tapas i Granada var dog nok det største. Vores hostels var også bedre og billigere end forventet, og specielt El Clandestino i Granada kan anbefales! Næstefter Sacromontes sigøjnere, har dette hostel Granadas bedste udsigt!

Lavpunkter

Maden på restauranterne var ofte forholdsvis dyr, selv væk fra turistattraktionerne. Det var derfor også i stor grad vores madudgifter der gjorde at vi brugte lidt mere end forventet.

Overraskelser

Til den dag i dag, er vi stadig overraskede over de berømte tapas i Granada. Vi har regnet lidt på det og vi kan stadig ikke gennemskue hvordan 6 sodavand/øl + 3 store tapas kan koste kun 11 euro?!

[one_half]

Mere Fra Spanien

Hulemænd & Hippier i Granada
Sacromontes Civiliserede Hulemand
Camping På Toppen Af Andalusisk Bjerg

[/one_half] [one_half_last]

Flere Rejsebudgetter

Vietnam Rejsebudget
Filippinerne Rejsebudget
New York Rejsebudget

[/one_half_last] .

Har du nogle tips til at spare penge i Spanien? Del dem gerne med os i kommentarfeltet.

2 Comments

  • Interessant, at se jeres budget i Spanien. Det er – stadig – muligt at leve forholdsvis billigt i landet, selv om mange rejser i Spanien på langt højere budget, og slet ikke tror, man kan rejse SÅ billigt i landet.
    Rigtig godt, I nævner de gratis tapas. I områder med mange turister, gives de gratis tapas kun til lokale, hvis ikke man spørger efter dem. Så det rigtig godt tip til backpackere i Spanien er, at huske dem 🙂

    • Der er godt nok løbet meget vand i åen siden vi skrev det her indlæg.. Fedt at høre man kan få gratis tapas mange andre steder, det var helt sikkert en af vores mindre “åbenbaringer” sidst vi var i Spanien. Vi må lige teste det af, når vi igen er i landet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.