Rendezvous hostel i Hanoi

HANOI, VIETNAM

Lige midt i Hanois charmerende gamle bydel, ligger dette fremragende nystartede hostel. Oplev det bedste af Hanoi lige uden for din dør.

.
Vi har endnu ikke lavet en anmeldelse af et eneste af de steder vi har boet i løbet af vores tur – og det er en skam, for vi har været rigtig heldige med vores valg indtil nu. Så nu laver vi om på det, og deler ud af vores hemmeligheder!

Skal du et smut forbi Hanoi, kender vi et hostel du bestemt burde overveje at smutte forbi.

Her er nogle grunde til at vi anbefaler netop dette hostel:

Sengene i vores sovesal

Senge & Sovesale

En af de vigtigste ting ved et hostel eller hotel er sengene. Selv om vi lå i et rum med plads til 16 andre rejsende havde vi ikke problemer med at falde i søvn. Sengene var bløde og vi kunne endda ligge to i samme seng uden besvær.

Hver enkelt rum er udstyret med en lille safety box, knage, lampe og stikkontakt til at lade telefon osv. Der er et lille gardin der kan trækkes for, så vi kunne få lidt privatliv. Du får samtidig også en nøgle til en større sikkerhedsboks, hvor du kan låse computer, kamera og andre værdier inde, mens du oplever byen!

Vi anbefaler, hvis du er meget lydhør, at vælge en seng længst væk fra vinduet. Hostellet ligger ud til vejen, og da trafikken i Vietnam er kendt for kaos og larm, vil du let kunne høre dyt af og til.

Du kan også vælge en sovesal med plads til 8 pers. Her skal du være opmærksom på, at du ikke kan gøre din seng privat. Det er alm. køjesenge.

DSC02460

Fællesrummet med computer, hyggekroge & morgenmad

Fællesskab

Grunden til at de fleste vælger et hostel er 1) Det er billigt, og 2) For at møde andre rejsende. Hver søndag holder de “happy time”, som det i ordet ligger, at skabe en god stemning med gratis øl og hygge! Vi mødte op til flere rejsende, og som snakken går, får du gode rejsetips til de steder du planlægger at besøge, fra dem der lige er kommet derfra. Vi mødte Javier fra Argentina, og endte med at rejse lidt med ham. Rigtig hyggeligt – og så får du kontakter rundt om i verden!

son-rendezvous-hostel

Sơn vores vært

Personalet

Det er et meget venligt og hjælpsomt personale. De står klar til at hjælpe dig, når du har brug for det. Du bør dog være opmærksom på, at som alle andre steder i Vietnam, så vil nogle enkelte prøve at sælge dig noget. Du kan nemt og uden besvær sige pænt nej til de tilbud der kommer, og opleve alt på egen hånd.

Skærmbillede 2014-11-16 kl. 17.14.25

Rendezvous ligger lige midt i det gamle kvarter

Placering

Rendezvous Hostel ligger centralt i Hanois gamle kvarter på 27 Bat Dan Street. Ikke langt fra det populære nattemarked som finder sted fredag, lørdag og søndag, tæt på Hoan Kiem søen, som er et meget smukt og fredeligt spot i Hanois kaos, og tæt på busser og tog. Der er selvfølgelig også små lækre gadekøkkener over det hele!

Pris

En seng i en sovesal (samme pris for 18 sengs og 8 sengs) koster dig lige knap 50 kr. pr. nat. Prisen inkluderer en lækker morgenmad med op til 7 forskellige valgmuligheder efter smag. Det er muligt at finde billigere hostels, vi har dog fundet ud af, at du får, hvad du betaler for – og her for du meget for dine penge.

Nyttig Viden
Sted: 27 Bat Dan Street, Hanoi [KORT] Selskab: Rendezvous Hostel
Pris: 48 kr. pr. nat.
Note: Dette hostel er nyåbnet, og kan endnu ikke findes på googlesøgninger.
Denne artikel blev gjort mulig i samarbejde med Hanoi Rendezvous Hostel. Alt indhold og meninger er udelukkende vores egne.

2 Comments

  • Hej Mads og Camilla.

    Sover I altid på værelser sammen med andre når I er på hostels? Og hvordan er det som par?

    Kh Christiane

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.