sabbatår

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF EF REJSER

Sabbatår giver dig den perfekte mulighed for at udvikle dig, udvide din horisont og lære nye sprog som får dig til at se verden med nye øjne!

Efter vi havde færdiggjort gymnasiet, planlagde vi en rejse til Asien i 8 måneder. Det skulle være vores store “dannelsesrejse” og et års pause fra det danske skolesystem. Vores sabbatår.

Som man måske hurtigt får en fornemmelse af, hvis man klikker lidt rundt her på siden, så har vi taget os en del mere end ét sabbatår. Faktisk har vi samlet set akkumuleret 7. Hvis man da næsten kan kalde dem det længere.

Et år fyldt med rejser og oplevelser, er markant anderledes end den mondæne hverdag hjemme i Danmark og det kan på mange måder være med til at åbne dine øjne for verdens forskelligheder og hvor mange sandheder og måder at leve på, der kan være.

Desuden peger noget på at du også har lettere ved at klare dig gennem universitetet efter et sabbatår og så pynter det også meget på dit CV, hvis man spørger cheferne.

På besøg hos lokal sprogskole i Guatemala

Sprogskole i Dit Sabbatår

Men det er ikke altid nemt at begå sig ude i den store verden, hvis ikke man kan kommunikere med de lokale i de lande man rejser rundt i. Hvis sprogbarrieren er stor, kan det være besværligt både at navigere rundt, spørge de lokale om hjælp eller noget så simpelt som at bestille mad kan blive en stor udfordring. 

Heldigvis er verden fuld af muligheder, og særligt sprogskoler er noget rigtig mange rejsende får flettet ind mellem deres fantastiske og mindeværdige oplevelser.

Jeg (Camilla) har selv tidligere benyttet mig af sprogskole i England i forbindelse med min gymnasietid, hvor jeg var afsted med EF, men det er bestemt også noget der er værd at investere tid og penge på i dit sabbatår.

Huayhuash Trek

En rejse er den bedste investering du kan gøre i dig selv

Sabbatår ≠ Fjumreår

Mange kalder sabbatår for fjumreår, men spørger du os er det noget fis at sige. Et sabbatår kan både ruste dig til dit studieliv, booste din karriere og så kan det give dig en mulighed for at rive et år eller to ud af kalenderen og gøre lige hvad du drømmer om.

Dem der kalder det for fjumreår er nok låst i fast job og har børn derhjemme, så de ikke har den frihed til at forfølge nogle af deres drømme.

Selv om vi efterhånden har samlet godt ind på sabbatårkontoen, så er et enkelt også nok til at samle oplevelser der kan følge dig resten af livet. Et sabbatår er ikke en pause mellem studierne, et sabbatår er en investering i dig selv og dit eget liv.


 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.