SPONSORERET AF MOMONDO

Tag med os når vi i 2017 igen drager ud i verden for at udforske nye lande og kulturer på budget og deler vores bedste rejsetips og viden med jer.

Vi er drevet af en evig trang og passion for at udforske verden, så i år er vi teamet op med momondo for igen at udleve vores rejsedrømme – og forhåbentlig inspirere dig og komme med tips til hvordan du kan udleve dine også! 

Mange af jer der har fulgt os i noget tid, ved at vores grundlæggende idé med Backpackerne.dk, er at inspirere nye som gamle rejsende til at tage ud og opleve verden på budget og er der én ting vi har lært efter 2 års rejse, så er det at det ikke behøver at koste kassen.

Rejseplanerne for 2017 ligger stadig åbne, så hvis du har nogle gode idéer til destinationer vi bare må se, så del dem gerne med os i kommentarerne. 

momondo

For os er det at rejse lig med eventyr – og gerne tæt på smukke bjerge

Lad Os Åbne Verden Med momondo

momondos og vores mission er at åbne verden for alle. Vi har alle vores grunde til at rejse, men én ting vi hurtigt kan blive enige om, er at rejser kan forandre en på måder man måske ikke forventede. Hvis du aldrig rejser uden for Danmarks grænser, læser du kun én side i livets uendeligt lange bog, hvilket ofte betyder intolerance og fordomme.

Verden er åben for alle med et åbent sind og jo mere du ser af verden, jo mere forstår du. Vi troede, vi havde en idé om hvordan livet var inden vi tog afsted på vores første rejse, men efter to års rejse, må vi erkende at vi langt fra ved hvordan det er. 

Vi er på mange måder mere forvirrede end da vi tog afsted, men vi er på lige så mange måder klogere. Rigtigt og forkert, normalt og unormalt er blevet mere udflydende og det er bl.a. det der driver vores evige passion for at udforske verden. 

momondo

Vi troede kun de her steder fandtes på photoshoppede postkort – indtil vi landede på Fiji!

Følg Med Igen i 2017

Du kan dagligt følge med i vores eventyr og brugbare rejsetips på Facebook og Instagram og du vil kunne læse om vores oplevelser når de løbende bliver lagt op på Backpackerne.dk.

Vi glæder os til igen at komme ud og mærke verden og blive mindet om hvor flot et sted vi alle sammen lever(for det kan vi godt nogle gange glemme i løbet af en lang dansk vinter!).

Vi er stadig ramt af rejsefeberen lige så meget som vi var tilbage i 2014, da vi drog afsted første gang, og vi håber at vi, kan smitte nogle flere! 🙂

Læs Indlæggene

Selvkørende Safari i Sydafrikas Kruger Nationalpark

Følg Med På Facebook

 

Artiklen er sponsoreret af momondo. Som altid, er alt indhold og
meninger udelukkende vores egne.momondo

7 Comments

 • Jeg vil vildt gerne vide, hvordan det er at rejse i Mongoliet, så hvis I vil smutte der forbi og sende nogle tips tilbage, så ville det blive modtaget med kyshånd 😉 Rigtig god tur hvor end I skal hen.

 • Dejligt at I skal afsted igen. Jeg glæder mig til at følge jer ?
  Vi har lige været i Oman, som tog os helt med storm. Super søde og hjælpsomme mennesker, flottere oaser, ørken kørsel og byer som taget ud af Aladdin og det gamle Arabien.

   • Hov, sorry – jeg troede da, at jeg havde svaret jer…men bedre sent ed aldrig, ik 🙂
    Vi lejede en bil. Det var rigtig nemt at komme rundt i landet. Og sjovt at køre sin egen 4-hjulstrækker i ørkensandet og bjergene.

    Der findes ikke ret meget offentlig transport og taxa’erne er forholdsvis dyre.
    Til gengæld skulle det være muligt at campere mange steder, så man kan gøre turen lidt billigere på den måde.

 • Jeg har tidligere forslået Balkan 🙂
  Men et andet godt bud er Kaukasus både Georgien, Azerbajian og Armenien er fantastisk rejselande og især Georgiske mad er en overset perle!
  Og så der bare sindsyg smukt.

  Jeg vil virkelig også gerne til Kirgisistan.
  Der skulle være noget helt utrolig natur.

  • Tak for alle forslagene Majbritt! 🙂
   Kirgisistan har vi selv overvejet en del, men vi holder helt klart mulighederne for Georgien og Armenien åbne også 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.